Magazin > Bizarno
30 ogledov

Prodaja devištva na dražbi

erotika, seks Žurnal24 main
Avstralec išče devičnike, ki bi bili pripravljeni za veliko vsoto imeti spolne odnose z najvišjim ponudnikom na dražbi. Vse to bi posnel za dokumentarec.

John Sissey išče moške in ženske, ki še niso imeli spolnih odnosov in bi svoje devištvo prodali za denar. Ustvarjalec dokumentarcev je bil izgan iz Avstralije, potem ko so mu oblasti zagrozile, da ga bodo kazensko preganjale. Preselil se je v Nevado, kjer upa, da bo našel kupce za devičnike.

Filmar je imel lani v Sydneyju več avdicij, kjer je iskal kandidate. Sisely pravi, da bo vsaki devici ali devičniku plačal 20 tisoč dolarjev, prejel pa bo tudi 90 odstotkov zaslužka. Preostalih deset odstotkov bo šlo za bordel, kjer bo potekala dražba. Stave bodo pred končno odločitvijo pobirali preko spleta.

21-letna natakarica, ki uporablja ime Veronica, je povedala, da so bili njeni starši jezni, ko jim je razkrila svoj načrt. Pravi, da se je prijavila zaradi denarja in drugačnega dojemanja seksa. "Tehnično gledano svojo deviškost prodajam za denar, kar se teoretično zdi kot prostitucija. Vendar to ne bo navadna stvar, tako da se prepričujem, da ne bom prostitutka," je povedala.

Dvajsetletni devičnik po imenu Alex se je prijavil, da bi koga spoznal. Kandidat Rohan je povedal, da ima dovolj čakanja na pravo dekle in bo vzel kakršnokoli ponudbo. Tretji moški po imenu John pa pravi, da je pripravljen seksati z moškim ali žensko, odvisno od ponudnika. "Denar je pri tem zelo spodbuden, vendar sem bolj navdušen nad potovanjem, na katerega se podajam," je še dodal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.