Magazin > Bizarno
18 ogledov

Proti krizi z velikimi

Lepotnim kirurgom nikoli ne zmanjka dela ... Žurnal24 main
"Kriza? Kakšna kriza?" To bi lahko rekli britanski lepotni kirurgi, ki so minulo leto povečali prsi rekordnemu številu Britank.

Zaradi krize se je v Britaniji leta 2008 vse prodajalo slabše. Vse, razen biciklov in storitev lepotne kirurgije, ki ima za seboj novo leto razcveta. Združenje britanskih lepotnih klinik se lahko pohvali s petodstotnim povečanjem lepotnih operacij. V letu 2008 so namreč lepotni kirurgi polepšali več kot 34.000 tisoč ljudi. 91 odstotkov jih je bilo ženskega spola in samo devet moškega.

Večje ženske, manjše moške prsi
Tako večina žensk kot moških se je odločila za operacijo na prsih, vendar s pomembno razliko. Ženske so se odločale za povečavo, moški pa za pomanjšanje oziroma odstranitev tako imenovanih, kot pravijo tukaj, "man boobs" (moških joškov). Najbolj se je povečalo, za 44 odstotkov, prav število operacij na moških prsih. Na drugem mestu je, s 33 odstotki, število polepšav ženskih prsi.

Lepe so velike

V veliki večini polepšava ženskih prsi pomeni povečanje. Zelo se je povečalo, celo za 60 odstotkov, tudi število operacij za dvig moških obrvi. Mogoče, da bolje vidijo vse več vse večjih ženskih prsi?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.