Magazin > Bizarno
85 ogledov

Račun si je vtetoviral na roko

tetovaža račun hitra prehrana Facebook
Osemnajstletni Norvežan si bo za vedno zapomnil, koliko je plačal za hamburger.

Stian Ytterdahl je norveški najstnik, ki ima nenavadno tetovažo. Prijatelji so ga po njegovih besedah kaznovali, ker je bil preveč dejaven pri ženskah. Kaj bi to pomenilo, ni pojasnil, je pa rekel, da so mu dali na voljo dve tetovaži – račun iz restavracije s hitro prehrano ali podoba Barbie na zadnjici. Izbral je prvega.

"zdaj sem živa tabla za oglase. A mislim, da je vse to zabavno. Mogoče ne bo, ko bom imel 50 ali 60 let, vendar je bila to moja izbira," je povedal in tetovažo, ki krasi njegovo desno roko, objavil na Facebooku. Na njej so lepo vidne cene za jedi in pijače, ki si jih je pred kratkim privoščil.

Tiskovni predstavnik restavracije s hitro prehrano McDonald's je tetovažo komentiral z besedami: "Najstnik je očitno naša zelo lojalna stranka."

Ker je bila to najstnikova prva tetovaža, mu jo je tetovator naredil zastonj.

Najstnikova starša, pričakovano, nad tetovažo nista bila navdušena. Oče mu je rekel, kaj za vraga je naredil in naj s tem ne pride domov, mati pa naj bi doživela živčni zlom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.