Magazin > Bizarno
15 ogledov

Račun v višini 85.000 dolarjev

Piotr mora plačati račun v višini 85.000 dolarjev. Žurnal24 main
Kanadčan Piotr Staniaszek je bil šokiran, ko je dobil račun za mobilni telefon v višini 85.000 dolarjev.

Piotr se je domislil, da bi mobilni telefon uporabil kot modem za računalnik, saj je moral za neomejeno uporabo mobilnega brskalnika pri Bell Mobility plačati le deset dolarjev. Nato si je začel z medmrežja prenašati visokoločljive filme in druge velike datoteke, ne zavedajoč se, da ga bo to še drago stalo.

Bell Mobility je sicer medtem račun znižal na 3243 dolarjev, a Piotr noče popustiti in se namerava boriti proti plačilu visokega računa.

Nihče mi ni povedal
22-letni Piotr, ki je zaposlen kot delavec na naftni ploščadi, je menil, da je bil prvi račun v novembru v višini 65.000 dolarjev napaka. Ko je poklical na Bell Mobility, je izvedel, da je račun narasel na 85.000 dolarjev, ker si je medtem prenesel še dodatne datoteke.

Povedal je še, da je za mobitel po navadi na mesec plačal 150 dolarjev in da so ga redno obveščali o visokih stroških. "Kadar sem porabil sto dolarjev preveč, so me izklopili. Zdaj pa imam račun v višini 85.000 dolarjev in nihče se ni potrudil, da bi me poklical in mi povedal, kaj se dogaja. Povedal sem jim, da nisem vedel, da mi bodo zaračunali, kadar bom mobitel uporabil kot modem na računalniku. Proti temu se bom boril, ker nisem vedel za dodatne stroške."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.