Magazin > Bizarno
43 ogledov

'Razdevičil me je Alfie!'

Alfie je končno izvedel resnico. Chantelle mu ni bila zvesta. Žurnal24 main
Komaj 15-letna mamica iz Velike Britanije je zatrdila, da ji je Alfie vzel nedolžnost in da z nikomer drugim ni imela spolnih odnosov.

Po tem, ko sta se oglasila dva najstnika, ki trdita, da je bila 15-letna Chantelle Steadman, ki je pred kratkim rodila, tudi z njima intimna, je ta vendarle povedala, da je Alfie Patten edini fant v njenem življenju. Namigovanja, da 13-letni Alfie ni oče male Maisie Roxanne, so novopečeno mamico popolnoma razburila. 14-letni Tyler Barker trdi, da je novorojenka Maisie Roxanne njegova. "Za fante ni bilo nič nenavadnega, če so si posteljo pogosto delili s Chantelle. Jaz sem z njo spal le enkrat," je o posteljnih navadah mlade mamice povedal njen prijatelj. "Prijatelji mi govorijo, da ima otrok moje oči," pravi drugi.

A Chantelle pri svojem prepričanju ostaja neomajna. "Ljubim Alfieja in nobenega drugega. On mi je vzel nedolžnost in je edini, s katerim sem imela spolne odnose," zatrjuje Chantelle.

Primer 15-letne mamice, ki je pred kratkim rodila, v javnosti vzbuja veliko prahu in skrbi. "Vsak primer rojstva, kjer gre za tako mlade starše, v družbi vzbuja zaskrbljenost," so povedali v Eastbournu, kjer naj bi po nekaterih navedbah socialne službe budno spremljale omenjen primer. Družinski prijatelj Rob Burns pa je zanikal pomoč socialnih služb in meni, da mladi družini ne nudijo zadostne podpore.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.