Magazin > Bizarno
23 ogledov

Razglasili nesrečneže leta

Žurnal24 main
Znani so zmagovalci letošnjih Darwinovih nagrad. Preberite, kdo si je prislužil naziv tepec leta.

Po mnenju žirije sta zmagovalca Darwinovih nagrad 2009 dva lopova, ki sta poskušala razstreliti bančni avtomat. Uporabila sta toliko eksploziva, da nista uničila le bankomata, ampak celo stavbo. Ko je na kraj dogodka prišla policija, je morala najprej poklicati rešilca. Eden od nepridipravov se je namreč hudo poškodoval, drugega pa so mrtvega našli 12 ur pozneje. Sprva so predvidevali, da je pobegnil, nato pa ugotovili, da je ležal pod ruševinami.

Darwinovo nagrado prejmejo tisti, ki so za "človeško dedno maso naredili največ, ker so se iz nje odstranili".

Drugo mesto si je priboril Shawn Motero, ki je imel zares veliko smolo. Ko je z avtomobilom obtičal v prometu, se je oglasil njegov mehur. Skočil je čez betonsko ograjo, da bi si poiskal mirnejši kotiček. Na žalost ni vedel, da se nahaja na mostu, in skočil v smrt.

Nesrečna Rosanne Tippett je pristala na tretjem mestu. Z motorjem je zapeljala v reko. Policija jo je rešila, a Rosanne je kljub temu umrla. Skočila je namreč nazaj v reko po svoj motor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.