Magazin > Bizarno
48 ogledov

Robot zaradi hišnih opravil naredil samomor

robot Shutterstock
Neki avstrijski robotski pomočnik pri hišnih opravilih se je žrtvoval na vroči plošči. Predvideva se, da zaradi preveč hišnih opravil.

Sliši se smešno, a iz Avstrije poročajo, da je robot naredil samomor. Govori se, da je bil tako sit vseh hišnih opravil, da se je ugasnil, se nekako vzpel na kuhinjski pult in se pustil stopiti na štedilniku. Kot poroča Daily Mail, je lokalni gasilec Helmut Kniewasser ob tem povedal: "Očitno se je nekako deaktiviral in našel pot na delovno površino. S poti je odrinil lonec in tako je prišel njegov konec."

Ko se je začel topiti, se je nesrečni robot hitro vnel, kar je povzročilo požar v celotni kuhinji. "Ko smo prispeli, je bilo povsod polno pepela," je še povedal gasilec. Ko so ga mediji vprašali, zakaj se govori, da je robot naredil samomor, je odgovoril: "Lastnik stanovanja vztraja pri tem, da je bil robot izklopljen, zato je prav skrivnostno, kako se je vklopil in končal na vroči plošči."

Lastnik robota in pogorelega stanovanja zdaj toži proizvajalca zaradi nesrečnega dogodka, zaradi katerega so morali evakuirati celotno stavbo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.