Magazin > Bizarno
21 ogledov

Roparja prepoznali po plesnih gibih

ropar pleše Youtube
Ne preveč prebrisanega roparja so ujeli po tem, ko so nadzorne kamere posnele njegove plesne gibe, po katerih ga je policija nato identificirala.

Najstnika iz Teksasa so nadzorne kamere prejšnji teden ujele na kraju zločina, kjer je po ropu veselo zaplesal. Posnetek je zaokrožil med policijskimi postajami in možje v modrem so kmalu dobili informacijo iz bližnje srednje šole, da poznajo osumljenca, saj je z enakimi plesnimi gibi vzbujal pozornost po šolskih hodnikih.

"Ko smo videli njegove gibe, smo takoj vedeli, za koga gre," so sporočili iz policijske postaje. "Šli smo k njemu na dom in posnetek pokazali njegovi mami." Ta je zgrožena pogledala sina in ga vprašala: "To so torej tvoji plesni gibi, po katerih si znan?" Šestnajstletnik pa ji je odgovoril: "To je moj podpis, mama." Policisti so to vzeli kot priznanje, kakšna kazen ga bo doletela, pa še ni znano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.