Magazin > Bizarno
20 ogledov

Roza spodnje perilo za vinjene voznike

Šerif Arapio svari vse, ki pijejo in vozijo, da bodo končali v roza spodnjem per Žurnal24 main
Šerif Joe Arpaio je izbral posebno taktiko v boju proti vinjenim voznikom. Kdor bo obsojen vožnje pod vplivom alkohola, bo moral nositi roza perilo.

S šerifom Joejem Arpaiom iz okrožja Maricopa v Arizoni ni dobro češenj zobati. Šerif Arapaio je poznan kot najstrožji ameriški šerif, saj morajo tisti, ki so bili obsojeni zaradi vožnje pod vplivom alkohola, za kazen nositi roza spodnje perilo.

Vsi, ki so bili spoznani za krive, morajo priklenjeni na verigo pokopavati ljudi, ki so umrli za posledicami zlorabe alkohola. " Mogoče bo to svarilo ljudem – prenehajte, ne pijte in vozite,“ je dejal šerif Arapio. " Končali boste v roza perilu na verigi.

Člani šerifove " tolpe VPV (vožnja pod vplivom)“ čistijo mestne ulice v roza srajcah, na katerih spredaj piše " Šerifova tolpa VPV (vožnja pod vplivom)“, na hrbtu pa " Čist(im) trezen“. Michael McDaniel, eden od članov šerifove tolpe je dejal, da ga je sram nositi tako delovno uniformo, a da mu ne ostane drugega, kot da jo nosi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.