Magazin > Bizarno
334 ogledov

S fižolom do postave

Mogoče boste tudi vi uspešni, če boste jedli samo fižol. Žurnal24 main
Neil King se je odločil za nenavadno dieto, s pomočjo katere je shujšal za nekaj manj kot 65 kilogramov. Ključna beseda je fižol.

Štiridesetletni mehanik si je za zajtrk, kosilo in večerjo privoščil fižol, fižol in še enkrat fižol. Fižolov jedilnik mu je pomagal, da je shujšal za nekaj manj kot 65 kilogramov, tako da zdaj tehta 127.

"Mislim, da so se ljudje na začetku bali prižgati vžigalico v moji bližini, ampak moje telo se je na to količino fižola navadilo,"
je dejal Neil. Vetrovov ni imel, vse odkar se je odpovedal toastu, ki ga je jedel zraven.

Neil se je odločil za spremenjeno prehrano potem, ko so ga zdravniki opozorili na možnost razvoja raka na črevesju. Pred tem si je za zajtrk privoščil zavitek piškotov, pomalical je dve čokoladici, za kosilo pa si je privoščil tipičen angleški zajtrk. Popoldanska malica sta bila dva zavoja čipsa, za večerjo pa si je privoščil pečenko, ki jo je poplaknil z osmimi vrčki piva, sladica pa je bila kebab.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.