Magazin > Bizarno
80 ogledov

S striptizom v boj proti stresu

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Ker so študentke na univerzi Cambridge pogosto podvržene stresu, so se predstavniki šole odločili za zanimivo rešitev. Proti stresu se bodo borile z urami striptiza, ki jih bo organizirala univerza.

Lekcije striptiza se bodo odvijale v legendarni dvorani Blue Room, kjer so v preteklosti gostili številne zgodovinske osebnosti, med drugim tudi Winstona Churchilla in dalajlamo. Predstavniki univerze so svojim študentkam omogočili poceni lekcije, saj bo ura striptiza znašala le 2,30 evra.

 

"Ure striptiza ne bodo namenjene seksualnosti, temveč zdravju in vajam za telo," je pojasnil Juan de Francisco, predstavnik univerze Cambridge in organizator plesa ob drogu za študentke.

 

Da pri tovrstnem striptizu resnično ne bo šlo za seksualnost, dokazuje tudi dejstvo, da je strogo prepovedano nošenje pet. "Inštruktor, ki bo učil naše študentke, mi je sporočil, da bodo dekleta morala nositi superge, v nasprotnem primeru pa so lahko bose," je še povedal in dodal, da je idejo o striptizu predlagala njihova študentka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.