Magazin > Bizarno
46 ogledov

Sedemletnici bon za povečanje prsi

Človeška Barbika. (Foto: YouTube) Žurnal24 main
Človeška Barbika Sarah Burge je svoji mlajši hčerki za sedmi rojstni dan podarila bon za povečanje prsi v vrednosti deset tisoč dolarjev oziroma nekaj več kot 6.800 evrov.

Sarah Burge, znana tudi kot človeška Barbika, nosi neslavni rekord v številu plastičnih operacij, za katere naj bi zapravila že več kot 800 tisoč dolarjev. Očitno pa se bosta po njenih stopinjah odpravili tudi obe hčerki. Starejša hči Hannah si je namreč začela vbrizgavati botoks v obraz že pri 16 letih, medtem ko si je mlajša Poppy zaželela operacije prsi.

Mama ji je tako za njen sedmi rojstni dan podarila bon za povečanje prsi v vrednosti deset tisoč dolarjev. Sarah je bila, za razliko od večine staršev , ki navadno nasprotujejo takšnim željam pri tej starosti, navdušena nad tem, da si hčerka želi silikonske prsi. "Poppy me je prosila za operacijo prsi, zato sem ji podarila bon za operacijo, ki jo bo lahko opravila po 16. letu, ko je zakonito. Če bo imela naravno velike prsi, pa bo bon lahko izkoristila kako drugače," je povedala Sarah, ki naj bi do sedaj imela že več kot sto plastičnih operacij. Sedemletna Poppy občuduje materin videz: "Komaj čakam, da bom imela tako velike prsi kot mama. Zelo so lepe," meni deklica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.