Magazin > Bizarno
29 ogledov

Sedemletnico silila v brutalno dieto

Dara-Lynn Weiss Facebook
Novinarka ameriške izdaje revije Vogue je šokirala s člankom na temo, kako je leto dni stradala svojo sedemletno hčerko.

Novinarka Dara Lynn-Weiss je javnost šokirala z zgodbo, ki je bila objavljena v ameriški izdaji revije Vogue. Darina sedemletna hčerka Bea se je namreč borila s čezmerno težo, zato se je novinarka odločila, da bo hčerine kilograme topila s strogo dieto. Sedemletnici ni med drugim dovolila jesti pice in niti večerje. "Bei nisem dovolila jesti večerje, saj sem ugotovila, da je med šolsko malico zaužila obrok, ki je vseboval 800 kalorij. Po tem dogodku ji nisem dovolila jesti niti pice," je zapisala novinarka in dodala, kako zelo se je razjezila, ko je ugotovila, da njena hči je solato z dodatkom koruze, prepovedala pa ji je celo pitje vroče čokolade, saj naj bi bila preveč kalorična.

Dara je s svojim člankom razburila številne starše, ki sicer podpirajo zdrav način prehranjevanja, vendar menijo, da obremenjevanje s kalorijami lahko negativno vpliva na otrokov razvoj. Bea, ki je izgubila sedem kilogramov, je povedala, da je danes zadovoljna s svojim videzom, da pa se ne počuti nič drugače kot prej.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.