Magazin > Bizarno
80 ogledov

Seks škandali Ovalne pisarne

John F. Kennedy Reuters
Knjiga avtorja s Floride razkriva seks škandale ameriških predsednikov.

"Obstaja vrsta predsedniških grehov. Kar je Bill Clinton naredil v Beli hiši, je še nedolžno,“ trdi dr. Robert Watson, avtor knjige Affairs of State: The Untold History of Presidential Love, Sex and Scandal (Državniške afere: Neizgovorjena zgodovina predsedniških ljubezni, seksa in škandala).

Kennedy je bil "najhujši pes"

Kot piše Watson, obstajajo dokazi, da je Abraham Lincoln pred poroko in nastopom predsedniškega mandata obiskal prostitutko. Odšel naj bi še pred posteljno akcijo.

Tega pa očitno nikoli ne bi storil John F. Kennedy, ki ga je Watson označil za "verjetno najhujšega psa v zgodovini“. Kennedy je menda trdil, da ga boli glava, če ne seksa vsaj na dva dni. Bazen Bele hiše naj bi bil večkrat poln mladih deklet, ki so poskrbela, da ga predsedniška glava ni pogosto bolela. O njegovih ljubicah je bila ves čas obveščena tudi prva dama ZDA. Teh je bilo ogromno. John naj bi namreč v povprečju obiskal tri ljubice na teden.

Avtor v knjigi opisuje tudi spogledovanja Lyndona Johnsona, govorice, da je Thomas Jefferson s sužnjo spočel otroka, in namigovanja, da je bil James Buchanan homoseksualec.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.