Magazin > Bizarno
143 ogledov

Seksala kar na postaji

Seks na postaji, seks v javnosti, bizarno muralist.hr
Neimenovan par je sredi belega dne seksal na postaji.

Včeraj so na avtobusni postaji v Murskem Središću na Hrvaškem, le pet kilometrov zunaj Lendave, radovedneži lahko prisostvovali seksu v živo, piše hrvaški spletni portal Muralist.hr. Mlad par se je strastem namreč prepustil kar na avtobusni postaji sredi belega dne, zmotila pa ju je policija, ki ju je legitimirala in vkrcala na avtobus za Čakovec.

Parček naj ne bi bil iz Murskega Središća, pač pa je tam le prestopil in si čakanje na avtobus krajšal na zelo mesen način, mimoidoči pa so vroče dogajanje pridno dokumentirali z mobilnimi telefoni.

Komentarjev 5
  • Skippy 11:32 25.april 2014.

    Opravljanje potrebe pusti za sabo odpadke. Kaj bizarnega in škodljivega pa je v seksu? Vsa bitja, razen ljudi, to počnejo v javnosti. Kako potem neko obnašanje, ki je splošno sprejeto v naravi, ni normalno?

  • 4d5eccf93739c6305aaf8969a682cc57e1fd7395 21:54 24.april 2014.

    Kdo pri zdravi pameti bi fotografiral posneto fotografijo namesto, da bi jo direkt nalozil ali vsaj naredil screenshot telefona?? Mislim, da je avtor te slike bolj zrel za psihiatra kot osebka na sliki ...

  • markus 19:51 24.april 2014.

    To je isto "normalno" početje v javnosti, kot če bi si ga en čudak začel metati pred množico ljudi. Nekateri bi rekli, kaj je to bizarnega, kot spodnji avtor. Oprostite, kam pa pridemo, če se bo vse to počelo v ...prikaži več javnosti? Zakaj potem npr. kar v centru mesta ne počepnemo in opravimo težjo potrebo in odidemo, kot da se ni nič zgodilo? To je povsem isto. Oboje sodi v intimnejše prostore. In potem se spet najdejo "pametni", ki pravijo, da so tisti proti javnemu seksu, ki ga sami nimajo, pa to niti približno ni res. Vse ima svoje meje.