Magazin > Bizarno
33 ogledov

Seksala s tisoč moškimi

Žurnal24 main
Tridesetletna Britanka je priznala, da si je želela biti samozavestna kot Samantha iz serije Seks v mestu, zato je spala s tisoč moškimi.

Christina Saunders, oboževalka nanizanke Seks v mestu, je navdušena nad načinom življenja zapeljive Samanthe Jones, zato se je pred desetimi leti odločila, da bo spala s tisoč moškimi, kot je to storila omenjena plavolaska iz nanizanke.

"Zapeljala sem vsakega moškega, ki mi je prekrižal pot, in ga odpeljala v posteljo. Hotela sem biti samozavestna kot Samantha, zato sem v 10 letih spala s tisoč moškimi," je priznala rjavolaska, ki je na svoj "dosežek" ponosna. Christina je seksala z najmanj enim moškim na teden, v svoji zagretosti pa je potovala po vsem svetu in iskala moške, ki jih je naposled "odvlekla" v posteljo. Priznala je še, da je do leta 2003 spala s 300 moškimi, na koncu pa je postala s seksom zasvojena.

"Tega nočem več početi, saj me imajo ljudje za lahko. Želim si moškega, ki me bo ljubil," je dodala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.