Magazin > Bizarno
34 ogledov

Seksualno nabit šov Plešemo z zvezdami

Larissa Riquelme striptiz Youtube
Tekmovalci mednarodnega šova Plešemo z zvezdami so navadno zelo graciozni. Vendar to ne velja za argentinsko različico - tam je ključna golota.

V argentinski različici šova Plešemo z zvezdami so vse plesne točke zelo izzivalne in seksi. Tekmovalci namreč prav zares dobro skrbijo, da gledalcem ni dolgčas. Tako so med svojimi plesnimi nastopi uprizorili od striptiza do simulacije skupinskega seksa.

V šovu je nastopila tudi 26-letna manekenka in igralka Larissa Riquelme, ki je med svojim nastopom odplesala striptiz ter s svojim soplesalcem simulirala spolni odnos, kar si lahko ogledate v zgornjem posnetku. Vendar ji vseeno ni uspelo obdržati mesta v oddaji, saj je lepotička izpadla v začetku decembra. V ponedeljkovi polfinalni oddaji pa so tekmovalci na odru uprozorili simulacijo skupinskega seksa in popolnoma navdušili publiko, medtem ko je žirija ostala brez besed.

Kaj tekmovalci pripravljajo za finale, lahko le ugibamo, prav nič presenetljivo pa ni, da šov podira rekorde gledanosti.

 

Komentarjev 1
  • liml 21:21 21.december 2011.

    Larissa je sicer znana faca fuzbal prvenstva v Južni Afriki. Tam je navijala za Paragvaj.Tako da mislim da je avtor "članka" usekal mimo, kar se države tiče.http://en.wikipedia.org/wiki/Larissa_Riquelme