Magazin > Bizarno
22 ogledov

Skoraj posiljen rakun Rusu odgriznil penis

Rakun Žurnal24 main
V Rusiji se je nedavno zgodil šokanten incident. Štiriinštiridesetletni Aleksander Kirilov je poskušal posiliti rakuna, toda kosmatinec mu je vrnil milo za drago in mu – odgriznil penis.
"Nismo mogli verjeti, ko so nas poklicali iz bolnišnice, naj opravimo obdukcijo rakuna, ki se je zadušil s kosom penisa nekega moškega," je povedal veterinar. "Nekako še verjamem zgodbi, da se ni počutil najbolje, toda ta zgodba me vedno znova šokira, ko pomislim nanjo," je dodal pretresen veterinar.

"Želel sem se samo pozabavati"
Štiriinštiridesetletni Rus si ni mogel niti predstavljati, da se bo njegova razuzdana zabava s prijatelji končala tako nesrečno. Na zabavi so bili samo moški, vodka je tekla v potokih, na jedilniku pa ni manjkalo niti opolzkih šal. Toda moški so med zabavo dobili nenavaden obisk – opazili so "zver, ki je bila podobna mački", so pozneje povedali. "Bila je zelo prikupna črno-bela puhasta žival z velikimi zelenimi očmi in božanskim repom," je povedal 44-letni Rus, ki jo je po srečanju z živaljo hudo skupil. "Želel sem se samo pozabavati, saj na zabavi nismo imeli nobene ženske," je povedal policistom.

Ostal brez polovice moškosti
Moški je v trenutku očaranosti nad rakunom iz hlač potegnil svojo moškost in pokleknil, toda rakunu zamisel verjetno ni bila preveč všeč, zato je odgriznil dobršen del njegovega penisa. Kirurgi so povedali, da je 44-letnik ostal prikrajšan za kar polovico moškosti in da ne morejo zatrditi, da bo ta še kdaj normalno delovala. "Povedali smo mu, da ima srečo, da je bila žival zdrava. Predlagali smo mu plastično operacijo, toda menim, da potrebuje pošten pregled glave, ne penisa," je dejal eden izmed kirurgov.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.