Magazin > Bizarno
36 ogledov

Slekel bi se za Playboy

Andreja zlahka zamenjajo za žensko. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Androgeni maneken Andrej Pejić, ki je trenutno eden najbolj iskanih modelov na svetu, je izjavil, da se želi sleči za Playboy.

"Obožujem Playboy in zelo si želim, da bi me slikal fotograf Terry Richardson," je priznal 19-letni maneken, ki je med vojno z družino iz Bosne pobegnil v Avstralijo. Tam ga je pri 14 letih v neki restavraciji s hitro hrano odkril modni agent, ki je bil nad njegovo raznolikostjo navdušen.  

Andreja obožujejo številni modni oblikovalci, med njimi tudi Marc Jacobs in Jean Paul Gaultier. Poziral je ob priznani manekenki Karolini Kurkovi, pojavil pa se je že tudi v francoski in italijanski izdaji revije Vogue. "Moda je zelo liberalna industrija. Lahko si tisto, kar si v resnici. Pomembno je le, da nimaš preveč kilogramov,“ pravi Andrej.

Pred kratkim se je sprehodil po modni stezi na tednu mode v New Yorku, novinarjem pa je na vprašanje, ali se bolje počuti oblečen v ženska ali moška oblačila odgovoril: „Obe vlogi sta mi pisani na kožo, čeprav včasih zelo težko čutim svojo moško naravo. Mislim, da so ženska oblačila veliko bolj glamurozna od moških.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.