Magazin > Bizarno
28 ogledov

Slepa psička, ki vidi vse

Leo je postal Elliejino oko, saj mu psička sledi vsepovsod in se stiska k njemu. Žurnal24 main
Leo je dokaz, da pes ni le človekov najboljši prijatelj, temveč tudi pasji. Svojo slepo pasjo prijateljio Ellie vodi vsepovsod in jo čuva pred vsiljivci.

Ellie, ljubka španjelka pasme King Charles, ima že od rojstva sivo mreno, zato vidi le sence. Kljub temu ni prikrajšana skoraj za nič, saj ji družbo dela najboljši prijatelj, nemški ovčar Leo, ki ji razkazuje pasji svet.

"Peljem ju na sprehod v park in Leo vodi Ellie naokoli," je zadovoljna lastnica Julie Lander iz Oldhama, ki je našla zapuščeno psičko skupaj s še štirimi mladički. "Leo je zelo zaščitniški in vsiljive pse spodi stran od nje."

Julie se trudi zbrati tri tisoč evrov, da bi Ellie plačala operacijo. "Poleg tega, da ima Ellie sivo mreno, se njeno oko ni moglo razviti, saj je bila zaprta v temi. Mladički niso imeli ne svetlobe ne ogrevanja. Zelo se mi je smilila, ko je prišla k meni, in vedela sem, da potrebuje posebno nego. Vedela pa sem tudi, da se bo razumela z Leom, saj obožuje majhne pse in res sta se hitro spoprijateljila," je povedala ponosna lastnica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.