Magazin > Bizarno
6514 ogledov

"Želel je, da uporabiva igračke, ki sta ju imela z bivšo ženo!?"

seks, spolnost, par, spalnica Profimedia
Sedaj ima nos do tal ...

Na drugih ženskah uporablja intimne igrače svoje bivše. To je zgodba Slovenca, ki jo je na priljubljenem forumu Starševski čvek razkrila ženska, ki se z njim dobiva.

“Mislim, ne vem … Sem res čudna in občutljiva? Po nekaj letnem celibatu sem se začela dobivati z moškim, ki mi je v redu, me nasmeji, imava veliko skupnega, tem za pogovor ne zmanjka in seks je super … V glavnem je dober moški. Sedaj pa sem bila prvič pri njem in ko sva se že zelo razgrela, on iz omarice privleče dve intimni igrači Najprej sem pomislila, da je to kupil posebej zame, potem pa je priznal, da je to pustila njegova bivša in da potem tako razvaja svoje dame. Em. Kaj? Prosim? Zame je to zelo intimna zadeva in niti slučajno ne bi svojih igračk delila z drugo žensko. Sedaj je užaljen, ker me je hotel zadovoljiti in ima nos do tal. Zdaj pa mi povejte, drage ženske. Če pridete k moškemu, on pa ima na zalogi intimne igrače. Bi to uporabile, čeprav so pred vami to že uporabljale druge ženske? Saj vem, tudi penisi so bili v mnogih ženskah, ampak tu gre za plastiko oz. gumo in predvsem je vprašljiva higiena,” je zapisala.

Tako so ji odgovorili nekateri uporabniki foruma:

“Kaj, da ne.”

“Jaz bi vztrajala pri tem, da teh igračk ne bom uporabljala. Če ti je tovrstna spolnost všeč, predlagaj, da gresta kupit nove, uporaba tistih od bivše pa se mi zdi z več vidikov sporna.”

“Joj, pa kje ve poberete takšne butlje? Imaš na zalogi kaj od bivšega? Mogoče uporabljeno zobno ščetko, spodnje gate? Ko pride k tebi, ga razveseli s tem darilom in opazuj reakcijo, mogoče mu bo kapnilo. Lepo te pozdravljam.”

“Če ga imaš rada, to ne bi smel biti problem. Saj ti tudi nisi več devica. Tudi jaz sem že uporabljala intimno igračko od kolegice.”

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • rd2dmk2 11:35 17.marec 2024.

    hm, pustila njegova bivša ? kako pustila ? če je mislila da jih je kupil zanjo, potem jih je lahko kupil za bivšo in so torej njegove igračke, kot tudi tista ta glavna ni nova, je rabljena mnogokrat, mnogokje. in ...prikaži več se tam buni ? ne. torej se njej nos viha, ker, recimo mal špara na njej, ampak, noče pa povedat a špara tam kjer res velja.in če je tam zlo radodaren naj bo tiho, al pa naj gre in se veseli kakega debeluha, ki mu stoji samo ura.

  • tlacan 10:14 17.marec 2024.

    Tudi kaj njegovega je uporabljala njegova bivša. Pa je to ne moti? Ona je imela tudi spolne odnose z bivšimi in sedanji partner vtika . . . tam. Bi ga morala motit "rabljena roba".