Magazin > Bizarno
34 ogledov

Smo v astrološko najslabšem tednu leta

kidričevo PGD Ptuj
V štirih dneh na cestah osem mrtvih, v Tolminu umrl padalec, med koncem tedna pa smo poročali tudi o smrtnih žrtvah v gorah. Priča smo astrološko najslabšemu tednu v celem letu, pravi astrologinja Gaia.

Astrologi so prepričani, da planeti vplivajo na različna področja našega življenja. Ker je bilo v zadnjih dneh veliko nesreč, smo astrologinjo vprašali, kakšno je bilo stanje na nebu.

Astrologinja Gaia je za Žurnal24 razložila, da sta pred nami še dva kritična dneva – sreda in četrtek – slabe aspekte, ki trajajo že nekaj dni, pa bomo čutili še ves teden.

"V teh dneh je pomemben vpliv Marsa, ki se še vedno nahaja zunaj svojih ustaljenih tirnic, OOB, v opoziciji s Plutonom. Mlaj je ta četrtek, z Marsom in Merkurjem v opoziciji s Plutonom, tako da bomo vplive slabih aspektov čutili ves teden. Previdni moramo biti pri vsem, še posebej pa se aspekta odražata v prometu. V dneh okoli mlaja bomo bolj raztreseni. Okoli mlaja se lahko pojavijo tudi kakšni vremenski ekstremi, na primer toča, tudi družbeno gledano se bo veliko dogajalo, na kriznih žariščih bo še bolj vrelo,“ je za naš portal izjavila Gaia in dodala, da lahko našo državo v tem tednu doletijo tudi finančni pretresi. "V tranzitni karti mlaja za Slovenijo se bo mlaj osvetlil v 2. in 8. hiši. Se pravi, da je na denarni osi, kar lahko pomeni finančni pretres ali nenapovedane spremembe. Tudi tukaj se lahko pojavijo kakšne negativne stvari.“

Oddahnili si bomo lahko šele po 22. juliju. "Četrtega avgusta pa nas spet čaka lep aspekt. Retrogradna Venera se sreča v konjunkciji z Jupitrom, kar pomeni, da bomo na večernem nebu lahko spet opazovali dva najlepša planeta, ki prinašata prinašata ljubezen, duhovni razvoj, srečo, optimizem in uspeh pri projektih, ki nosijo dobro Zemlji. Ker je ta teden astrološko najslabši teden v celem letu in ne moremo spreminjati sveta na boljše, lahko to storimo v svoji bližnji okolici. Poskrbimo za lepe odnose v družini, s prijatelji, sosedi in vlagajmo energijo v trajnostne ekološke projekte,“ še svetuje astrologinja.

Komentarjev 1
  • dragec 08:28 15.julij 2015.

    No vidite, res je, v SLO ne potrebujemo AVP, lahko imamo samo astrologinjo Gaio in vse smo rešili.