Magazin > Bizarno
21 ogledov

Sodnik na zatožni klopi

Tepežkanje v sodni dvorani se bo končalo. Žurnal24 main
Družina iz Teksasa toži sodnika, ker si je drznil očetu ukazati, naj svojo pastorko sredi sodne dvorane našeška z lesenim loparjem.

Mary Vasquez in njen mož Daniel Zurita sta zgrožena. Sodnik Gustavo Garza je po njunem mnenju šel čez mejo dobrega okusa, ko je Zuriti v roke potisnil lopar in ukazal, naj začne udarjati. Zurita se je uprl, zato ga je sodnik z ostrim glasom opozoril, da bo pastorko obsodil, če je ne bo našeškal. Zuriti ni preostalo drugega, kot da se je lotil dela. Sodnik z videnim ni bil zadovoljen, saj naj bi Zurita premalo udarjal, a druge kazni ni izrekel.

Garza naj bi bil znan po takih kaznih. Ko so ga o tem vprašali, se je zavil v molk. Družina vztraja, da mora sodnika doleteti kazen. "Če bi na tak način udarili žival, bi vas obtožili zaradi krutosti," opozarja družina. Pričakujejo, da bo sodišče ukrepalo in Garzo zaradi neprimernega vedenja odpustilo. Nič pa niso omenili, kaj je štirinajstletnica storila, da je morala pred sodišče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.