Magazin > Bizarno
155605 ogledov

Šok po operaciji: Kirurg zafrknil, namesto večjih prsi je dobila ...

ljuba laufer
1/3
YouTube
Z lastno maščobo si je želela povečati prsi, ko se je zbudila, je sledil šok.

"Vse sem izgubila – službo, družino, saj ne morem spati v isti sobi kot mož,“ je povedala 45-letna psihologinja Ljubov Laufer iz Rusije, mati treh otrok, ki si je želela z lastno maščobo preoblikovati prsi. Po sedmih letih si je morala namreč prsne vsadke zaradi vnetja odstraniti.

V zadnji minuti je poseg opravil drug kirurg in ne strokovnjakinja, s katero se je dogovarjala Lauferjeva. Ko se je po peturni operaciji zbudila, je sledil šok.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Психотерапевт Москва (@laufer_lyubov)


Z maščobo ji namreč niso napolnili dojk, ampak zadnjico. Rusinja tudi pravi, da ji je dr. Rustam Kurmanbaev z liposukcijo uničil trebuh in noge. Sedal jo čaka več posegov, s katerimi bodo popravili kirurgove napake.

Ta se brani, da s svojim delom še ni končal in da bi morala pacientka še vsaj štirikrat pod nož. Pravi tudi, da ni res, da je storil napako in da je bilo dogovorjeno, da se maščoba vstavi v zadnjico. Res je, a le, če bo po posegu na prsih ostalo še kaj maščobe, trdi Lauferjeva. "Videti je, kot bi mi na pol pretrgali trebuh, moje prsi so mehke in različnih velikosti. Prava mora. Najhujša stvar pa je velikost zadnjice.“

Za poseg je plačala 4.500 evrov. Ko je svojo zgodbo razkrila na družbenih omrežjih, jo je kirurg tožil, a tožbo izgubil. Sedaj ga toži ona.

Komentarjev 1
  • mcelin5 19:09 09.marec 2021.

    Pamet bi bilo nujno povečati pa prepovedati družbena omrežja pa je takoj lažje živet in se sprejemati takšnega kot si.