Magazin > Bizarno
104 ogledov

Spoznajte najstarejše device in devičnike

Pam Shaw
1/3
Youtube
Nekateri od njih še vedno upajo, da bodo spoznali pravo osebo za svojo prvo spolno izkušnjo, drugim se seks zdi popolnoma nepotreben, mlad nemški par pa so o obstoju seksa poučili šele na kliniki za oploditev.

Zgodb o starih devičnikih je nešteto, nekatere med njimi pa izstopajo tako zelo, da so prišle tudi na televizijske ekrane. Spoznajte nekaj moških in žensk, ki so zasloveli prav zaradi tega, ker se v življenju še niso predali spolnim užitkom.

Pam Shaw (70)

Lansko leto se je sedaj 70 letna Pam odločila, da bo svojo intimno zgodbo delila s svetom v upanju, da se ji končno nasmehne sreča. Po dolgih letih posvečanja karieri, bila pevka v kabarejih, je sklenila, da je prišel čas, da si poišče moža. Pri tem ni izpustila dejstva, da je kljub temu, da je bila vedno privlačna in zapeljiva, še vedno devica. Pravi, da ne verjame v spolnost pred poroko.

Clara Meadmore (109)

Gospa iz Anglije je s svojo zgodbo, da se v življenju nikoli ni predala spolnim užitkom, svet šokirala leta 2008: "Vedno sem bila zaposlena s kakšnimi drugimi stvarmi in nikoli nisem imela fanta," piše Daily Mail.

Augustine Cruz (60)

Drvar iz Bornxa pravi, da je razlog, zakaj je še vedno devičnik, zelo preprost. Ker še nikoli ni bil dovolj srečen.

Charlotte Baird (41)

Ko je imela 11 let, je Charlotte sama sebi zaobljubila, da se bo spolnosti predala le z moškim, za katerega bo vedela, da je tisti pravi. Danes, 30 let pozneje, je Charlotte še vedno devica, a ji za to ni žal. "Veliko deklet ima zlomljeno srce, saj so se predale moškim, ki jih ne cenijo. Življenje brez partnerja mi daje varnost in občutek, da imam svoje življenje pod kontrolo," je pri svojih 40 letih povedala za Daily Mail.

Trent Arsenault (36)

Čeprav je oče že več kot desetih otrok, spolnega odnose še ni imel. Trent namreč vso energijo porabi za darovanje sperme, v svoja dejanja pa je prepričan tako zelo, da se je izpostavil tudi na televiziji. "Vso seksualno energijo usmerjam v proizvodnjo in darovanje sperme za pare, ki ne morejo imeti otrok. Verjetno bom pri štiridesetih še vedno devičnik, a bom imel še več otrok," razlaga.

Poročena devičnika

Nemški par, ona jih ima 30, on 36, je obiskal kliniko za plodnost, saj po osmih letih zakona žena še veno ni zanosila. "Ko smo ju vprašali, kako pogosto imata spolne odnose, sta bila začudena. Ugotovili smo, da sta bila oba deležna zelo stroge verske vzgoje in da o spolnih odnosih nista vedela ničesar. Niti tega ne, kako nastane otrok," je po poročanju spletnega portala thefrisky povedal predstavnik klinike.

Komentarjev 1
  • maneken 11:36 21.april 2013.

    Žurnal je v hudi konkurenci zmagal na tekmovanju za najbolj bedast članek, ki ga je serviral svojim on line bralcem...no, morda pa še ni dosegel vrha.