Magazin > Bizarno
4 ogledov

Spravili so se nad opekače za kruh

toaster Žurnal24 main
V želji, da bi privarčevali z energijo, bodo kratko potegnili opekači za kruh, sušilniki za lase in grelniki vode.

Slasten toast s sirom ali namazan z maslom in marmelado je lahko odličen začetek dneva. Hitro pripravljeno in hitro pospravljeno. Če imate doma opekač, ki je malce močnejši, upajte, da vam bo še dolgo služil.
 
Evropska unija si namreč v prihodnje želi privarčevati energijo in kot enega od korakov za dosego cilja vidi prepoved prodaje gospodinjskih aparatov in drugih pripomočkov z večjo močjo. Opekači bodo tako zelo verjetno sledili poti, ki so jo že prehodile žarnice in sesalci. Poleg opekačev za kruh so v "problematični“ skupini še sušilniki za lase in grelniki vode.

Komentarjev 7
 • punca05 07:12 11.november 2014.

  namen medijev je blatenje EU in prirejanje novic....ljudje-ovce, verjamejo in pljujejo po EU. Ampak ,....folk, ne doumete svojega dometa

 • vseimam 19:52 10.november 2014.

  ......in naši predstavniki v EU dvigujejo roke v podpore takim zakonom.Pred volitvami v EU je bilo vsepovsod polno njihovih obljub in izjav. Sedaj pa je vse tiho.Zahtevam, da se oglasijo in povedo, kako so glasovali ob sprejetju tako ...prikaži več butastega zakona.Da so podprli subvencije za bikoborbe že vemo.

 • Avatar atojeto
  atojeto 18:45 10.november 2014.

  Ti bedaki, ki sprejemajo bedaste zakone se vozijo z avtomobili z 2000cm3 in več. Kar se mene tiče dajmo prepovedat avtomobile z več kot 1000cm3 in bomo privarčevali več energije kot vsi opekači, feni in sesalci skupaj.