Magazin > Bizarno
14 ogledov

Ste res poročeni?

Dosedanji ločitveni rekord v Izraelu je bil sedem. (Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Ste poročeni? Čisto zares? Ste preverili? Srečno poročena indijska zakonca sta doživela neprijetno presenečenje. Ugotovila sta, da sta že celo desetletje ločena, ne da bi to sploh vedela.

Zgodba se bere kot iz doktor romana. Meena in Virender sta se kot številni pari poročila in začela uživati zakonsko življenje. V zakonu sta se jima rodila dva otroka in zdelo se je, da bo to še ena od zgodb s srečnim koncem. A ni bilo tako.

Pred nekaj več kot desetimi leti je njun zakon zašel v krizo in v zraku je že dišalo po ločitvi. Kljub nesoglasjem pa se je zakoncema uspelo prebiti skozi največjo krizo njunega zakona in složno sta zaživela naprej. A v njuno simbiozo so posegli njegovi sorodniki.

Njihovo nadlegovanje se je spremenilo v nasilje, zaradi katerega se je Meena obrnila po pomoč na sodišče. A glej ga, zlomka. Sodišče jo je obvestilo, da to pravzaprav niso več njeni sorodniki, saj je že desetletje ločena. Kako, prosim?

Zlobni lik v tej zgodbi je Virenderjev brat Surinder, ki je po poklicu odvetnik. Surinder je ocenil, da je bila kriza med zakoncema prehuda, zato je ponaredil papirje in poskrbel za ločitev. Zaradi nepremišljenega in krutega dejanja ga zdaj Virender toži, pred sodišče pa naj bi stopili še štirje, ki naj bi sodelovali pri poneverbi. Pa naj še kdo reče, da sorodniki nikoli ne prestopijo meje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.