Magazin > Bizarno
34 ogledov

Številni popusti zaradi trenirke

trenirka
1/2
Shutterstock
Če potrebujete novo trenirko, je zdaj več kot odličen čas, da si jo omislite. Zahvaljujoč zapisu na strani SDS je kar nekaj trgovin ponudilo posebne popuste na trenirke in dodatke za mobilne telefone.

"Vsaka stranka, ki danes pride k nam v trenirki, dobi dvajsetodstotni popust na vse izdelke. To je del naše akcije, s katero promoviramo strpnost in enakost," nam je pojasnil Aleš Ruter iz trgovine Calypso Crystal, ki prodaja razkošne dodatke za mobilne naprave. Dodal je, da je akcijo spodbudil zapis na strani SDS. "Mi smo opazili ta zapis in vse odzive ljudi na spletu. Podpiramo to gibanje in sledimo trendom," pravi gospod Ruter in dodaja, da je odziva veliko. "Nekaj strank nas je prosilo, ali lahko v trenirki pridejo jutri, in smo jim šli na roko. Akcija sicer poteka samo danes, ampak smo fleksibilni. Nekateri so se najavili za jutri, veliko se dogaja."

Če pa potrebujete gostovanje za spletno stran, vam Zabec.net ponuja petdesetodstotni popust, če pri naročilu gostovanja v kodo za popust vpišete "trenirka". Prihranili boste tudi pri nakupu trenirke, saj kar nekaj trgovin s tekstilom svojim strankam ponuja velike popuste.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.