Magazin > Bizarno
18 ogledov

Ta k*** mi je izpraznila usta!

Zobozdravnik Saša Despot
Zobozdravnici Anni Mackowiak grozi zapor in izguba licence, potem ko je svojemu nekdanjemu fantu iz maščevanja, ker jo je zapustil, izruvala vse zobe. A to ni bila edina nesreča zanj.

34-letno poljsko zobozdravnico iz Wroclawa Anno Mackowiak je Marek Olszewski zelo prizdadel, ko ji je povedal, da jo zapušča. A le nekaj dni kasneje je prišel k njej v ordinacijo s prošnjo, da mu pomaga, saj ima hud zobobol.

Spominja se: "Skušala sem biti profesionalna in zatreti svoja čustva. Ko pa sem ga videla tam ležati pred menoj, sem si mislila le 'Kakšen kreten'."

Nadaljevanje zdravljenja se je za 45-letnika zelo slabo končalo. Nekdanje dekle mu je dala močno dozo anestetika, tako da je zaspal, nato pa mu drugega za drugim izruvala vse zobe. Na koncu mu je glavo povila, da ni mogel odpreti ust in mu, ko se je prebudil, dejala, da bo moral iti še k specialistu, saj je prišlo do komplikacij.

"Vedel sem, da je nekaj narobe, saj potem, ko sem se prebudil, nisem čutil zob, pa še ves povezan sem bil. Dejala mi je, da nekaj časa ne bom čutil ničesar, povoj pa je le zato, da ščiti dlesni. Nisem podvomil vanjo, saj sem jo vendarle imel za profesionalko."

"Ko pa sem prišel domov, sem se pogledal v ogledalo in j*** nisem mogel verjeti očem. Ta k*** mi je izpraznila usta."

"Sedaj pa me je pustilo še novo dekle, saj je rekla, da ne more biti z moškim brez zob," je nad nesrečo po poročanju Daily Maila jadikoval Marek.

Zobozdravnico Anno pa bo maščevanje drago stalo, saj ji grozijo tri leta zapora.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.