Magazin > Bizarno
20 ogledov

Tajnica šefu odgriznila penis

Med oralnim seksom je ostal brez penisa. Žurnal24 main
Nadure so se za šefa in njegovo tajnico končale tragično. Ko je ta v avtomobilu oralno zadovoljevala svojega nadrejenega, je v vozilo trčil kombi in kruto prekinil njuno idilo.

Neimenovana 30-letna tajnica se je v parku po službi sestala s svojim šefom, s katerim sta se zaklenila v njegov avtomobil in se predajala intimnim užitkom. Med oralnim zadovoljevanjem pa je nenadoma v avtomobil udaril kombi, ki je vozil vzvratno. Zaradi močnega udarca je tajnica tako močno ugriznila v šefov penis, da mu ga je odgriznila.

Da bi bila stvar še hujša, je nesrečni pripetljaj videl zasebni detektiv, ki ga je najel ljubosumen tajničin mož, ki je dvomil v ženino zvestobo. Potem ko je kombi trčil v avtomobil, je zaslišal ženski krik, njena usta pa so bila polna krvi. Očividec je poklical rešilca, tajnica pa je v bolnišnico pospremila svojega šefa in njegov penis. Detektiv je dogodek opisal kot najbizarnejši v njegovem življenju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.