Magazin > Bizarno
1749 ogledov

Teh treh stvari nikoli ne počnite na letalih

Potovanje z letalom; letalo Profimedia
Pravi stevardesa z večletnimi izkušnjami ...

Vsi poznamo klasična pravila na letalih, ki nam jih kažejo pred letom za primer nevarnosti. Nekatere nasvete pa poznajo samo tisti, ki so na letalih zaposleni.

Tako je ameriška stevardesa Cher, ki prihaja iz Dallasa, na internetu objavila video, na katerem pokaže tri stvari, ki jih potniki nikoli ne bi smeli početi na letalu.

       1. Nošenje kratkih hlač

Poleti je na letalih zelo hladno, zato ni potrebe po nošenju kratkih hlač. Obstaja pa še en pomemben razlog proti, in sicer, če se boste v primeru evakuacije spustili po toboganu, se lahko poškodujete.

       2. Rezervacija letalske vozovnice s postankom, krajšim od treh ur

Razumljivo je, da nobenemu ni v interesu predolgo čakati na letališču, saj bi radi čim prej odšli na dopust. A verjetnost je, da boste drugi let zamudili, zato dobro načrtujte postanke, daljše od treh ur.

       3. Uporaba toaletnega papirja na letalu

Na toaletnem papirju se skoraj vedno vidijo kapljice. Ne kapljice vode, temveč urina, ker je toaletni papir čisto zraven školjke. Zato Cher priporoča uporabo lastnih robčkov, ki jih lahko vržete v stranišče, piše 24sata.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.