Magazin > Bizarno
14175 ogledov

Temu suknjiču se smeji ves svet

suknjič
Neverjetno, da stilistka tega ni videla.

Avstralska voditeljica Samantha Heathwood je gledalce televizijskega kanala Channel Nine ta teden pozdravila v zanimivem zelenem suknjiču, ki je v mnogih vzbudil nečiste misli, saj izrez spominja na moški spolni organ.

Fotografija je hitro zaokrožila po svetu. “Ali naj se pretvarjamo, da vidimo raketo,” se je pošalil eden od komentatorjev, nekdo drug pa je pripomnil: “Ko bodo dojele, tega nobena več ne bo želela nositi.”

Ta kreacija avstralskega oblikovalca Scanlana Theodora je sicer stara že nekaj let in pri televizijskih hišah očitno zelo priljubljena. Suknjič je že leta 2016 dvignil veliko prahu, ko ga je nosila voditeljica informativne oddaje Ten Eyewitness Natarsha Belling. “Potrjeno, penis suknjič iz leta 2016 še živi,” je na ta podatek opozorila avstralska radijska postaja Triple M.

Enak suknjič so sicer nosile tudi voditeljica Melissa Doyle (Channel Seven), Eva Milic (Channel Nine) in leta 2010 tudi ABC-jeva voditeljica Leigh Sales.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.