Magazin > Bizarno
8192 ogledov

To je resnica o moškem, ki naj bi ga ugrabil medved

Bizarno YouTube
Mediji so poročali, da ga je ugrabil medved.

V ruski republiki Tuva naj bi nekega 41-letnega moškega napadel medved in ga odvlekel v svoj brlog, kjer ga je "shranil" za kasnejši obrok, kar je za rjavega medveda značilno početje. Da bi preživel, je moški en mesec pil svoj urin, ko so ga našli lovci, pa je bil videti kot živa mumija. Ruski medij, ki je prvi objavil zgodbo, je poročal tudi, da je imela žrtev zlomljeno hrbtenico

Sedaj se je oglasil neki kazahstanski zdravnik, ki pravi, da je zgodba izmišljotina. Moški, ime mu je Alexander, je njegov pacient in ne prihaja iz Rusije. Boleha za kronično luskavico, ima pa še druge zdravstvene težave, nikakor pa ne drži, da ga je ugrabil medved, poroča Daily Mail. 

“Zdravljenje je potekalo v naši bolnišnici. Konec tedna je bil izpuščen v domačo oskrbo,” je povedal zdravnik in dodal, da je Alexander apatičen in depresiven in da ne želi več živeti. Poleg tega je ignoriral svoje težave s kožo. “Zanemarjal je luskavico. V takšnem stanju je bil pripeljan k nam. Sedaj ga je odpeljala mama.”
 
Zdravnik je še razložil, da podrobnosti o pacientu na željo njegove matere ne sme razkriti, je pa ženičko menda zelo razburilo lažno poročanje o njenem sinu.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 2
  • Kaitlyn_Robey 15:51 01.julij 2019.

    Začnite zaslužiti z Google $ 7385 - $ 8726 na teden za delo na spletu od vašega doma za 2-3 ure na dan. Redno plačujte vsak teden. Vse kar potrebujete je računalnik, internet povezava in malo prostega časa. Everything in ...prikaži večin the world rests in a popolnoma spremenilo moje življenjee. To come .... ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WebJob98.Com