Magazin > Bizarno
67 ogledov

"To ni pištola, to je moj penis"

jonah falcon youtube.com
Američan Jonah je dobil tudi uradno priznanje, da ima največji penis na svetu, ki v nenabreklem stanju meri kar 23 centimetrov. Cariniki so bili prepričani, da v hlačah skriva pištolo.

Cariniki na letališču v San Franciscu so pretekli teden ustavili 41-letnega Jonaha Falcona zaradi suma, da v hlačah nosi orožje. A po temeljitem pregledu so ugotovili, da ne gre za pištolo, temveč zgolj za penis, ki v nenabreklem stanju meri 23 centimetrov, v nabreklem pa kar 34 centimetrov.

"Ko so me zaustavili na carini, nisem imel erekcije, a me je eden od carinikov kljub temu vprašal, če imam polne žepe. Rekel sem mu, da imam prazne. Ko pa sem šel skozi detektor kovin, me je ustavil še en carinik in me vprašal, kaj mi raste v hlačah," je za Huffington Post pojasnil Falcon in dodal, da so ga izpustili, ko so ugotovili, da ni šlo za pištolo, ampak za penis.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.