Magazin > Bizarno
37 ogledov

To se zgodi, če varaš prek FB!

Bizarno Youtube
Po spletu je zaokrožilo bizarno pismo, ki ga je sedaj že bivše dekle napisalo svojemu fantu, po tem, ko ga je ujela pri dopisovanju z drugo.

Dekle, ki je svojega fanta na facebooku dobila pri seksi dopisovanjem z drugo, ker se je ta lahkomiselno pozabil odjaviti s svojega računa, se je odločila za zelo domiselen konec zveze. Napisala mu je pismo in ga objavila na Facebooku:

"Ugani, kdo je pustil prižgan facebook na računalniku in dobil sporočilo od Kelsi? Ja! Ti! Vendar ne skrbi, ničesar ti nisem uničila. Pravzaprav sem bila tako prijazna in sem ti spakirala tvoje stvari. Bila sem celo tako dobra in izumila igrico, glede na to, da rad iščeš (druge punce, na primer). Tukaj boš našel svoje stvari: Obleke so tam, kjer sva se prvič spoznala; videoigrice tam, kjer sva se prvič poljubila /.../ Vse ostalo plus najine fotografije iz zadnjih dveh let so pri Kelsi. Uživaj! Čeprav nisem ničesar poškodovala ali uničila, ne zagotavljam, da tega ne bo storil nihče drug. Vesel lov!"

Izvirno, kajne?

Komentarjev 1
  • kapibara 15:00 04.junij 2013.

    WWWWAAAAUUUU svaka ji čast, za tako rešitev problema....neka sada traži, če se še spomni KJE !!!dobr ga je na hladno postavla in to tako kot pravja naš stari oča : Prepusti varajočega, ljibimcu..to mu bo največja kazen..!!