Magazin > Bizarno
6 ogledov

Trpljenje in mučenje za ponos

Bi si upali zabresti v vodo z lačnimi pirajami? Žurnal24 main
Nekateri ljudje bi zgolj zaradi ponosa in dokazovanja skočili pred bombo, stopili v šotor, napolnjen s solzivcem, in celo zabredli v vodo s pirajami.

Britansko javnost naj bi pretresla oddaja, kjer morajo tekmovalci prenašati nezakonito mučenje, med njimi pa je tudi hoja v vodi, kjer živijo napadalne piraje. Tehnike mučenja, ki jih šov ponuja, je mogoče videti na televizijskem programu Channel 5 Unbreakable, izvajala pa naj bi jih tudi ameriška obveščevalna agencija CIA nad terorističnimi osumljenci.

Tekmovalci v šovu so podrejeni ekstremnim izzivom, katerih moto je Bolečina je slava, bolečina je ponos, bolečino se gleda. Ena izmed nalog tekmovalcev je ta, da so privezani na desko in potopljeni v vodo, kjer morajo odigrati utopitev oziroma dokazati, koliko časa lahko zdržijo pod vodo, ne da bi se utopili. Med drugim naj bi tekmovalci preživeli preizkušnjo z ognjem, šotorom, napolnjenim s solzivcem, in hojo skozi vodo, kjer živijo lačne in napadalne piraje.

Prva oddaja bo na sporedu nocoj. Po besedah nekoga, ki je bil priča snemanju oddaje, je bil neki moški tako travmatiziran, da se je celo onesvestil in doživel napad, medtem ko so drugi pobegnili. John Whittingdale, predstavnik za medije, je zbral komisijo in povedal, da je oddaja nesprejemljiva, medtem ko so predstavniki oddaje povedali, da so vse preizkuse testirali strokovnjaki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.