Magazin > Bizarno
22207 ogledov

Ugotovila pomen moževe tetovaže in takoj zahtevala ločitev

ločitev Žurnal24 main
Srce parajoča zgodba.

Tetovaže so ena izmed pogostih oblik samoizražanja. Lahko si jih omislimo kot opomnik za kakšen poseben dogodek ali obletnico. Mož ene izmed žensk, ki je zapisala svojo zgodbo na Redditu, je na svoje prsi ovekovečil lilijo z bršljanom in to iz razloga, zaradi katerega se je ženska kasneje od njega ločila, piše Večernji list.

Ženska je pojasnila, da je bila z možem poročena kar 19 let in da ga tetoviranje nikoli ni posebej pritegnilo. Pred enim letom, pa ji je povedal, da se bo šel tetovirat na pobudo svaka. Domov se je vrnil s tetovažo lilije na prsih. Še posebej čudno pa je bilo dejstvo, da ji mož ni dovolil, da se udeleži njegovih poslovnih zabav. 

Na eni izmed zabav, ki se jo je udeležila, kljub temu da ji mož ni dovolil, je srečala njegovo sodelavko po imenu Lily. Mož ji je kasneje priznal, da sta imela zadnji dve leti afero. Poleg tega je kasneje tetovaži lilije dodal tetovažo bršljana in žena je odkrila, da je to zato, ker je Lily rodila hčerko Ivy (bršljan op. a.). Posledično se je nemudoma odločila, da se loči, kljub temu da jo je rotil, da lahko odnos popravita. Mnogo žensk je na Redditu sočustvovalo z njo in zapisalo, da jim je žal, da se ji je to zgodilo.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.