Magazin > Bizarno
85669 ogledov

V porodni sobi izvedel, da ga je žena varala

Porodnišnica Profimedia
Namesto veselja šok.

Američana Mark in Anna sta bila pred rojstvom čertrtega otroka na trnih ... Anna verjetno še bolj kot njen soprog, ki se je neznansko veselil, da se bo družini po treh hčerkah pridružil še deček.

Nosečnica je pred možem namreč skrivala skrivnost. "Takoj, ko se je otrok rodil, sem vedel, da nisem oče. Deček je imel temno polt," je na Redditu zapisal Mark in dodal: "Bil sem v šoku. Ne samo, da sem odkril, da otrok, ki sem ga nestrpno pričakoval, ni moj ... Odkril sem tudi, da me soproga vara." 

Ko je Anna nepričakovano zanosila, Mark niti za trenutek ni pomislil, da pod srcem nosi otroka drugega moškega. Verjel je, da je njun zakon srečen. "Zelo sva bila pazljiva, saj si moja žena še enega otroka ni želela. Ko sem izvedel za nosečnost, sem bil navdušen, saj sem si želel še več otrok," je razkril Mark, ki ima sedaj zlomljeno srce. 

Anna je sinovega očeta spoznala v nekem baru. Vinjena sta se predajala strastem, nato pa izmenjala telefonski številki, da bi se še kdaj videla. Ko je njen ljubimec izvedel, da bo oče, je blokiral njeno številko. "Rekla mi je, da ji razmerje ni nič pomenilo, da je naredila napako in da želi, da otroka vzgajava skupaj. A z njo nisem mogel ostati." je še povedal 36-letnik.

Anna je sedaj v velikih težavah. Nanjo namreč ni jezen le mož, ki je zahteval ločitev, ampak tudi njena starša, ki ne skrivata, da sta rasista in sta od hčerke zahtevala, da se otroku odpove. Marku sta ponudila, da poravnata njegove stroške za ločitvenega odvetnika, pripravljena pa sta tudi pričati proti Anni, da bi ji odvzeli skrbništvo. To pa še ni vse. Hčerin skrbniški sklad bosta dala vnukinjam in Anna bo ostala brez vsega. 

"Ta situacija me je napolnila z jezo. Po navadi sem miren in zbran. Preden se česa lotim, dobro premislim. Moj nagon mi pravi, naj sprejmem pomoč njenih staršev in opazujem, kako jo bosta uničila. Naj to storim?" je Mark vprašal uporabnike foruma.

Kaj bi naredili vi?

 

 

 

Komentarjev 8
  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 05:53 10.januar 2024.

    Se strinjam DNK bi moral biti vpisan v rojstnem listu vsakega roj otroka. Zaradi posledic ki lahko nastanejo ko odrastejo. V Slov. je preveč otrok z posebnimi zdr.napakami rojenih. Pa nikogar to ne zanima, zakaj? Lahko bi preprečili !

  • Ender3 15:58 07.januar 2024.

    Spominjam se, ko so za poporodno šivanje za anestezijo uporabljali Ketanest kot splošni anestetik, ki je pri zbujanju povzročal vidne in slišne halucinacije še posebno v glasnem okolju. In zgodilo se je, da so porodnice klicale imena, ki niso bila ...prikaži več v partnerski, očetovski zvezi. Jasno, da so se ostale sotrpinke v sobi ob tem naslajale..Teoretiki zarot bi temu rekli serum resnice..

  • Avatar jate
    jate 12:36 07.januar 2024.

    preverjanje DNK,bi moralo bit strogo zakonit za vsakega otroka brez kaj in koga...predvsem zaradi zaščite otrok