Magazin > Bizarno
64 ogledov

V zamrznjeni zelenjavi našla glavo kače

zamrznjena zelenjava kača Youtube
Neka američanka je pretekli teden pripravljala večerjo za družino in presenečena ugotovila, da se med zamrznjeno zelenjavo skriva tudi glava manjše kače.

Misty Moser iz Oregona je bila ravno sredi kuhanja večerje, ko je v ponev stresla nekaj zamrznjenega fižola. Vsebina vrečke se ji je zdela malce čudna, ko pa se je začela tajati, je zgrožena ugotovila, da med fižolom v ponvi leži glava kače.

Obrok je pripravljala tudi za šestletno hčerko, ki že tako ni marala zelenjave, zdaj pa je sploh ne bo hotela jesti, je ob tem povedala Misty. Ko je poklicala številko na hrbtni strani vrečke, so ji v službi za pomoč strankam rekli, da se ji lahko oddolžijo s kuponom za 15 dolarjev. To jo je precej ujezilo, zato je poklicala lokalno televizijsko hišo KGW, ki je stopila v stik s tiskovno predstavnico trgovine, ki se je že opravičila Misty za takšno obravnavo po telefonu. Dodala je, da že preiskujejo primer, ter jo povabila nazaj v trgovino, da skupaj poiščejo rešitev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.