Magazin > Bizarno
701 ogledov

Vatikan o največji nevarnosti za demonske obsedenosti

izganjanje hudiča, eksorcizemizganjanje hudiča
Duhovnik Cesare Truqui pravi, da so joga in fantazijske vsebine krive za demonske obsedenosti.

Truqui je opozoril na porast demonskih obsedenosti po vsem svetu, za katera naj bi bila kriva joga in gledanje filmov o Harryju Potterju. Povpraševanje po delu eksorcistov je tako veliko, da je moral Vatikan najeti dodatnih šest duhovnikov. Skupaj se z izganjanjem demonov tako ukvarja že 12 oseb.

Profesor Giuseppe Ferrari, ki se je pred kratkim udeležil srečanja v Rimu, na katerem so razpravljali o tem, kako se soočiti s to težavo, je povedal, da je Vatikan potrdil, da lahko vsebine, ki poveličujejo čarovništvo, in aktivnosti, kot je joga, "prikličejo satanistične entitete“. Sklenili so tudi, da serije, kot sta Prava kri in Vampirski dnevniki, v katerih so demonski liki predstavljeni kot prelepa človeška bitja, vabijo naivneže k okultizmu.

Joga pa naj bi bila nevarna, saj izhaja iz starodavnega čaščenja hindujskih bogov, kar je v nasprotju s krščansko vero, ki poveličuje le enega boga. Argument, da joga zdravju ne škodi, saj gre za tehniko raztezanja, Truquija ne prepriča. Pravi, da kliče zlo, tako kot "branje Harryja Potterja".

Komentarjev 2
  • erikkk 12:44 12.julij 2017.

    Joga pa naj bi bila nevarna, saj izhaja iz starodavnega čaščenja hindujskih bogov Kaj pa kje cerkev skozi stoletja častila da so izvajali take velike morije Kaj cerkev častti da je toliko pedofilov v njihovih vrstah Mislim da izganjanje hudiča ...prikaži večudiča rabi prav vatikan ...

  • Avatar ecipeci
    ecipeci 23:32 26.junij 2017.

    Vatikanci (RKC) dobro vedo, da je bil Lucifer - hudic najlepsi angel v nebesih, kar je ostal tudi po izgonu iz nebes, zato ne vidim nic spornega, ce so vampirski liki nadclovesko lepi.So pa cisto pozabili na serijo Lucifer, ...prikaži več katera pa je zelo nevarna, saj hudic NIKOLI ni naredil kaj dobrega tak, da ti izganjalci naj najprej izzenejo obsedenost iz svojih vrst ...