Magazin > Bizarno
23805 ogledov

Video: Letalo je moralo zaradi driske nazaj, teklo je po hodniku

letalo, delta Profimedia
Pilot je javil "biološko nevarnost".

Letalo letalske družbe Delta, ki je v petek letelo iz Atlante v Barcelono, je moralo zaradi potnika, ki je imel na letalu hudo drisko, zasilno pristati.

Pilot je med pogovorom s kontrolo zračnega prometa situacijo opisal kot težavo zaradi "biološke nevarnosti". Kot kaže spodnji video, se potnik ni olajšal le na stranišču, ampak mu "je ušlo" tudi na hodniku med sedeži. 

Letalo je bilo že dve uri v zraku, ko je pilot prosil za dovoljenje, da se vrne v Atlanto. Potniki so v Barcelono prispeli z osemurno zamudo. Za zdaj ni znano, ali je bil med tisti, ki so prispeli v Španijo, tudi potnik s črevesnimi težavami. 

"Bilo je precej hudo. Teklo je po hodniku, grozno je smrdelo," je povedala ženska, čigar mož je bil med potniki. Posadka je poskušala smrad omiliti z rakužilom, ki je imelo vonj po vaniliji, a ni pomagalo.

Predstavnik družbe Delta je potrdil, da so se med letom pojavile "zdravstvene težave". Povedal je tudi, da so letalo po incidentu "temeljito" očistili. "Naše ekipe so delale kar se da hitro in varno, da so temeljito očistile letalo in pripeljale naše stranke do njihovega končnega cilja," je še dejal tiskovni predstavnik Delte.

Komentarjev 3
  • Grof 08:50 07.september 2023.

    Ti, ti Marko Bandelli, a ni dost, da si sral po parlamentu, pa bi se vsral v Porscheju ne pa v letalu

  • Ender3 23:54 06.september 2023.

    Nekdo je v tej zgodbi močno pretiraval. Driska, ko driska ne vem pa, kaj je potnik počel zunaj stranišča..In to s spuščenimi hlačami, al kako ?