Magazin > Bizarno
59043 ogledov

Video: Novinarka med intervjujem občevala z intervjuvancem in vse posnela

Louise Fischer Instagram
Vse za dobro reportažo?

Mlada danska radijska novinarka Louise Fischer je dokazala, da je novinarka z dušo in telesom. Za svojo radijsko postajo je posnela reportažo iz svingerskega kluba, ki je bil zaradi covinda-19 več mesecev zaprt, sedaj pa so lahko spet odprli vrata.

Reportažo je Louise vzela zelo resno, poudarja pa, da ni nameravala spolno občevati z intervjuvanci. Pogovor naj bi se začel ob kozarčku vina ob baru, nato pa se je druščina preselila na veliko posteljo, kjer so Louise začeli otipavati. "Del moje službe je, da poslušalcem omogočim vpogled v svet, do katerega nimajo dostopa,“ je povedala Danka, ki tudi pravi, da si je s sodelovanjem pri posteljnih aktivnostih priborila zaupanje gostov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Louise Fischer (@louiisefischer)

Posnetek, na katerem se sliši stokanje, so v jutranjem programu Radia 4 predvajali marca. Video se je hitro razširil po spletu in sprožil mešane odzive. "Večina odzivov je bilo pozitivnih. Pravijo, da je bilo to od mene zelo pogumno in kul. Drugi menijo, da sem prekoračila mejo. Nimam partnerja, kar je zadevo olajšalo. Moji mami se je zdelo smešno, očetu pa kul,“ je povedala Louise in dodala, da je v klubu uživala. "Čeprav to ni bil najboljši seks v mojem življenju ... Moški so bili zelo prijazni in uvidevni. Počutila sem se kot boginja. Dajo ti občutek, da si nekaj posebnega.“

 
Komentarjev 12
  • pepo73 23:24 03.junij 2021.

    glede na izgled, je pač izkoristila ponujeno.

  • joze76 22:30 03.junij 2021.

    Takim pri nas rečemo: kurba

  • Mehičanka76 22:12 03.junij 2021.

    To pa je predanost službi!