Magazin > Bizarno
21 ogledov

Vlak z njegovim pivom je odpeljal!

Begić se je po zaustavitvi proizvodnje pritožil na upravno sodišče, ki je pivova Žurnal24 main
Nemec je na pomoč poklical kar gasilce, ko je ugotovil, da je njegov vlak odpeljal z železniške postaje z njegovim pivom vred.

Nemec je potoval s svojim 28-letnim prijateljem, s katerim sta na postaji Kaiserslautern oba izstopila z vlaka, da bi pokadila cigareto. Vendar se nista zavedala, kako hitro bo vlak odpeljal s perona in ko sta prišla nazaj, je vlak že počasi odhajal. Ko je pijani 44-letnik ugotovil, da je njegov vlak s pivom, ki je ostalo na njem, odpeljal s perona, je v obupu razbil varnostno steklo za požarni alarm v sili.

S tem pa je povzročil hiter prihod lokalnih gasilcev na kraj dogodka. Razumljivo jezna izjava s strani gasilcev se je glasila: "Ni šlo za resnični klic v sili. Ker na peronu ni bilo nobene kontaktne osebe, je pijani moški vklopil alarm."

Pijani možakar pa je poleg sramote ostal tudi s poškodovano roko, s katero je razbil steklo. Sklepamo pa, da gasilci niso bili preveč sočutni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.