Magazin > Bizarno
2339 ogledov

Voditelj dve minuti kričal na napačnega gosta

Rahul Shivshankar Reševalni pas/Twitter
Voditelj je zamešal gosta.

Po spletu se je razširila TV-debata na temo Ukrajine, ki jo je vodil indijski voditelj Rahul Shivshankar, ki je med pogovor izgubil živce in več kot dve minuti ošteval napačnega gosta.

Shivshankar je urednika ukrajinskega časnika Kyiv Post Bohdana Nahayla, ki je prevzel besedo, jezno obtožil, da se ni jasno opredelil o vojni v Ukrajini, ker je mislil, da govori z drugim sogovornikom. "Daniel McAdams, vzemite tableto za relaksacijo. Umirite se, nisem vam postavil vprašanja," mu je rekel. "Nočem se umiriti, v moji državi je vojna," mu je odgovoril novinar. "Gospod McAdams, če ste tako zaskrbljeni za Ukrajince, se opredelite in jim pošljite svoje sile. Ne predavajte nam tukaj v Indiji. Ne bom poslušal vašega predavanja," mu je še zabrusil, nakar se je oglasi pravi gospod McAdams ...

"Saj sploh ne govorim," je potarnal. Shivshankar je medklic preslišal in se še naprej jezil na Ukrajinca. "Vaši kolonialni načrti so uničili Vzhod. Ne predavajte nam, gospod McAdams," je bil jezen. "Ne govorim, ne govorim. Govori drugi sogovornik. Niti do besede še nisem prišel," se je na koncu razjezil McAdams. "Ta moški je znorel," je še naprej bentil indijski novinar, ki je nato le spoznal, da je ves čas nadiral napačnega sogovornika. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.