Magazin > Bizarno
3263 ogledov

Vplivnica prisega na manifestiranje s pomočjo orgazma

Yaela Vonk
1/3
Profimedia
Ste že slišali za 'O metodo'?

Pred leti je izšla knjiga Skrivnost in od takrat se o zakonu privlačnosti pogovarja ves svet. Še bolj napredno in menda tudi učinkovito metodo pa danes promovira 39-letna vplivnica Yaela Vonk, ki trdi, da lahko s svojimi orgazmi v svoje življenje prikliče prav vse. 

Tehniko, s katero za doseganje ciljev uporabimo spolno energijo, se je naučila v Kostariki. Vonk pravi, da je na ta način prišla do denarja, novih konjičkov, bogate kariere in celo velike ljubezni.

Med prvimi, ki so spregovorili o tej tehniki, je bila uporabnica TikToka z vzdevkom Hot Highpriestess. "Ta energija je tako mogočna. Ustavarja življenje, ko stopiš vanjo, dobesedno odpreš portal v Vesolju in ustvariš manifestacijo. Med orgazmom vizualizirajte, da želeno stvar že imate. Nato bo res vaša. Odprli ste portal. V rokah držite prihodnost. Vibrirate na tisti frekvenci," je razložila. 

Zakaj deluje? Mentalna in čustvena stimulacija, do katerih pride med orgazmom, sta močno podcenjeni. Med orgazmom se aktivirajo čuti in sproščanjo hormoni, ki stimulirajo in ponovno uravnovesijo možgane, kar vas postavi v stanje blaženosti. Spodbujanje možganov zmanjšuje stres, tesnobo in krepi samozavest, to so ključni čustveni temelji za osredotočanje in doseganje ciljev, piše Glamour.

 

Komentarjev 6
 • Avatar pantani
  pantani 06:39 29.marec 2023.

  WTF?!!!

 • Kmodri 23:21 28.marec 2023.

  Pleh pi*!

 • Boschtjan Zupanchich 23:13 28.marec 2023.

  Avša zlobna pokvarjena neumna žal niti tega ne ve, da z spolnimi izločki OBA spola izgubljata duši najsorodnejše specifike , ki jih Nujno potrebujeta za uspešno premagovanje vsakdanjih ovir , za uspešno življenje. !!! ! !!!