Magazin > Bizarno
20 ogledov

Z isto žensko poročen stokrat

poroka Shutterstock
Zakonca iz Tennesseeja sta postavila rekord v Guinnessovi knjigi rekordov, s tem ko sta kar stokrat ovekovečila svojo ljubezen pred oltarjem.

Večina parov upa, da bo dovolj le enkrat izreči usodni "da", Lauren in David Blair iz Tennesseeja pa sta ga v 27 letih zakona dahnila kar stokrat. Prvič sta se poročila poleti leta 1984, od takrat pa sta obnovila poročne zaobljube še 99-krat – vsakič na drugi lokaciji. Nazadnje sta se zaobljubila 2. oktobra letos v baru Hard Rock Cafe na Havajih.

Z obnovitvami poročnih zaobljub sta namreč želela ponovno doživeti prvotne trenutke sreče. "V preteklosti sva bila oba v dolgotrajnih zvezah, ki se niso obnesle," je povedala Lauren. "Vedela sva, da sva si namenjena in sva želela trajno doživljati to izkušnjo izmenjave zaobljub. Vem, da me bo ta moški ljubil, dokler ne umrem," je pojasnila ter šaljivo dodala: "David bi vam seveda rekel, da to počne le zaradi medenih tednov."

Paru se je zahvaljujoč svojim poročnim podvigom uspelo vpisati v Guinnessovo knjigo rekordov kot par, ki se je največkrat poročil. Kot zanimivost pa lahko še dodamo, da je David svojo sedanjo ženo zaprosil že leta 1982, pa ga je takrat zavrnila.

Komentarjev 1