Magazin > Bizarno
12 ogledov

Za hčerkino lepoto porabi 470 evrov na mesec

Barbie Loveridge
1/11
Profimedias
Britanka pravi, da sta s hčerko obsedeni z lepotnimi tekmovanji in da za svojo desetletnico na mesec porabi malo manj kot 500 evrov.

Umetni nohti, umetne trepalnice, lasulje, mejkap, oblačila in čevlji lahko stanejo zelo veliko, če se mama odloči, da bo hčerko vpeljala v lepotna tekmovanja. Desetletno Barbie Loveridge je mama Samantha prvič peljala na lepotno tekmovanje pred tremi leti. 29-letna Samatha pravi, da ima njena hčerka kdaj veliko več ličil kot ona, ko gre na kakšno zabavo.

Šolarka pravi, da se zelo rada ureja in da so lepotna tekmovanja njen najljubši hobi. "Rada sem na odru, rada nastopam. Ljubim nove obleke in najbolj sem vesela, ko dobim novo krono.“

"Rada bi, da Barbie nadaljuje s tekmovanji, ker tako ne zahaja v slabo družbo in se nauči določene discipline. Sama izbira, kaj bo oblekla, ker je res nočem siliti, da nosi oblačila, v katerih se ne počuti dobro. Zavedam pa se, da so stvari, ki jih nosi kot tekmovalka, samo za na oder. Trepalnice, nohti in mejkap za v šolo niso sprejemljivi,“ je povedala mama Samantha.

Komentarjev 2
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:54 16.junij 2015.

    470 evrov na mesec? Sploh mi ni jasn kaj to tok drazga kupuje da tok zaprav za lepoto? a kupuje kakšne drage dizajnerske obleke al kaj? tist je res greznica za denar.

  • marabunta 19:39 14.junij 2015.

    brez zamere, ampak tej ne pomaga niti 1.000 evrov na mesec, da bi bila res lepa.....zafrustrirane matere pa itak izživljajo svoje propadle sanje na hčerkah in jih vlačijo na taka trapasta tekmovanja,.... kdaj bosta pa začeli s plastično kirurgijo?? to ...prikaži večo je itak logično nadaljevanje bolanih osebkov