Magazin > Bizarno
6 ogledov

Za talce vzel štiri ljudi in zahteval pico

pica Žurnal24 main
Moški na jugu Rusije je za več ur za talce zajel štiri ljudi, vendar je bila njegova edina zahteva pica za domov in gazirana pijača, je sporočila ruska policija.

Moški, ki naj bi bil oborožen s pištolo in eksplozivom, je vdrl na fakulteto v mestu Astrahan in za talce vzel dve študentki, profesorja in varnostnika. Po več urah je nato talce nepoškodovane izpustil. "Njegova edina zahteva sta bila pica in sprite," je povedal predstavnik policije Pjotr Rusanov. Dodal je, da se je moški s talci zabarikadiral v eni od predavalnic. Po izpustu talcev je policija moškega aretirala.

Ugrabljeni profesor je napadalca opisal kot moškega, starega približno 30 let. Potrdil je, da je bil moški oborožen s pištolo, za katero pa ni vedel, če je pristna. Policija je še sporočila, da naj bi imel moški pri sebi tudi nekakšno eksplozivno napravo v škatli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.