Magazin > Bizarno
4534 ogledov

Žalijo jo, da je njen trebuh videti kot zadnjica

stella williams TikTok
To sporoča kritikom!

stella | Avtor: Tik Tok Tik Tok
Modna vplivnica Stella Williams se mora ves čas braniti negativnih komentarjev na račun svojega videza. Kar nekaj strupenih puščic je bilo proti njej izstreljenih, ko si je pred kratkim nadela krajšo majico in zelene hlače. "Te hlače ti ne laskajo," je nekdo zapisal, Stella mu je odvrnila: "Če bi vsakokrat, ko se oblečem, razmišljala o tem, kaj svet meni, da je primerno, bi bila nesrečna."

Ta komentar pa ni bil najhujši. Nekdo je njen trebuh v teh hlačah primerjal z zadnjico. Ko pa je mladi dami nekdo omenil uporabo spodnjega perila za oblikovanje postave, se je Stella kar malo ujezila. "Tega nikoli ne potrebuješ. V svojih oblačilih se moraš počutiti dobro, nauči se ljubezni do sebe in takšno perilo po postalo le opcija."

Vplivnica je pozneje sporočila, da so bile te hlače takoj razprodane, ko je sledilcem razkrila, kje jih je kupila. "Če sem vplivala na vas, se opravičujem," se je pošalila.

Seveda pa niso bili vsi mnenja, da bi si morala izbrati drugo opravo. Stella ima mnogo oboževalcev, ki jo podpirajo in ljubijo takšno, kot je.

 

 

Komentarjev 1
  • Toma 07:31 05.november 2022.

    Kaj bi še radi? Nima treh jošk ima pa dvoje riti!