Magazin > Bizarno
26 ogledov

Zaradi Ane Ivanović podkupil paznike

Želel si je videti igro lepe Ane Ivanović. (Foto: Foto: Reuters) Žurnal24 main
Bivši indonezijski minister za finance je podkupil paznike v zaporu, da si je lahko v živo ogledal finale teniškega turnirja na Baliju med Ano Ivanović in Aliso Klejbanovo.

Nekdanji indonezijski minister za finance, 31-letni Gayus Tambunan, ki je trenutno v enem najbolj varovanih zaporov v državi zaradi suma sodelovanja z mafijo, je podkupil zaporniške čuvaje s 40 tisoč dolarji oziroma skoraj 29 tisoč evri, da je lahko odhajal iz zapora. Zapor je zapustil 68-krat, med drugim tudi za ogled finala teniškega turnirja, ki ga je osvojila srbska tenisačica Ana Ivanović.

Vendar so pobeglega zapornika z lasuljo in očali, ki je med finalom teniškega turnirja WTA na Baliju med Ano Ivanović in Aliso Klejbanovo sedel med publiko, nekateri med televizijskim prenosom igre prepoznali.

Tambunan je za medije povedal: "Opravičujem se, vendar sem si moral ogledati finale svoje favoritke Ane Ivanović in njene nasprotnice. Nisem hotel pobegniti iz zapora, da bi ostal na svobodi, po koncu igre bi se vrnil v celico."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.